[Bug] Losing turn time, General Error, Invalid Target

Discussion in 'Bug Submissions' started by Xeen Dread, Apr 28, 2019.

  1. Xeen Dread

    Xeen Dread Active Member

    [Date of occurence(s)] 4-28-19 at approximately 0215
    [In-game Name] [AT] Maverick
    [Ship used at the time] Interceptor (not ship specific)
    [Action used to reproduce (if applicable)] Get the turn timer skip bug and attempt to move in the process, producing a general error.
    [Simple one line description of the bug] Lose ability to move for the duration of an entire battle after general error prompt. Also had invalid targets/unable to fire, all weapons break.
    [Description of the bug as detailed as possible]
    [Attachment of output_log.txt file]

    My outputlog file is over 10MB and doesn't appear to be attached. I might need to wipe it and redo?
     
  2. Xeen Dread

    Xeen Dread Active Member

    Important note: Very easy to reproduce this when using a ship like the Interceptor that has 5 marine pods.

    Marine pods take WAYYYYY too long for the user to resolve crew casualties and XP posts, allowing for the movement bug to occur (General error thrown while attempting to move when it is not your turn yet still appears to be your turn?!)
     
  3. Vesuvius_SWIE

    Vesuvius_SWIE Administrator Staff Member

    Yes, the programmer made the marine pod animations faster, but not the 'reporting', so its still too slow. It definitely needs to be sped up. Adding it to the queue.
     

Share This Page